Saznajte zasto ce Rak,Lav i Vodolija naredne dane pamtiti zauvek!

Saznajte zasto ce Rak,Lav i Vodolija naredne dane pamtiti zauvek!

9. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Imacete promenljive slike emotivne strane.Nece vam bas sve da ide kako zelite, ali ne ide nikome. Budite zadovoljni da vase srce bude ispunjeno i da vasa ljubav bude uzvracena. Malo lepo, malo losije, ali bice svega.

 

BIK

Ne znate  sta se desilo, ali vasa veza je pukla u momentu. Morali ste da se pomirite, ali ste zapeli mnogo.Suvise ste ponosni i suvise osetljivi da biste se  izvinjavali i molili za pomirenje.Imacete jednu  povoljnu okolnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate srecu sto ste sa partnerom koji vam je odan.Bilo bi lose po vas da se niste setili da  mu uzvratite bar sitnom paznjom. Tek cete shvatiti da se  morate zahvalitri zvezdama za ljubav takve osobe.

 

RAK

Do kraja godine cete i dalje biti tuzni zbog nekih sitnih detalja, a u sustini ce biti lepo.  To je ono sto moramo da kazemo. Ako budete umeli da igrate pametno, cinjenica je da ce vam poci za rukom da dodjete do svog cilja.

 

LAV

U bliskoj buducnosti vas cekaju neke lepe vesti. Moze se reci da cete napokon moci da kazete da ste dobili ono sto iskreno zelite. Samo od vas zavisi hocete li doci do svog cilja jer ce vas sreca svakako pratiti.

 

DEVICA

Ljubav vam je drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je na vama da donesete odredjene odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2