Ovim znacima ce ova sedmica doneti razocarenje – evo ko ce ISPLAKATI MORE SUZA!

Ovim znacima ce ova sedmica doneti razocarenje – evo ko ce ISPLAKATI MORE SUZA!

10. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi necete biti odusevlajeni onim sto vam sledi. Ipak  ste se morali  pomiriti uvek , pa cete se i sada pomiriti sa situacijom.Ide vam skoro sve, a ljubav nikako da vam krene. Trazite razlog, mozda lezi u vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sami sebi morate naci situaciju  da vam bde bolje i krenuti u akciju. Od vas se ceka da budete  odlucni i cvrsti i nikako da se usmerite. Vi biste sve na dlanu i vreme je da se drznete i okrenete napred.

 

BLIZANCI

Vec osecate veliko razocarenje i nece vam biti lako.  Neke stvari ste ranije drasticno pogresili, pustajuci drugima na volju.Samo od vas se ceka da budete  verni i odlucni  sebi i svojim principima. Mnogo kasnite, ali mozete rukom od sto!

 

RAK

Niko vas nije voleo i vreme je da budete spremni da ocekujete to. Jedan znak vas jako voli i raduje se vasim koracima koje biste peduzeli.  Vreme je da se malo oko sebe osvrnete i vidite sta vas ceka, i ko vam se raduje.

 

LAV

Kao da ste u momentu shvatili sta se zbiva i sada je vreme da se srede neke  stvari. Zasto se osecate tako ponosito, a svesni ste da bi se morali pokajati? Pogresili ste prema nekome ko vam je dao celu dusu.

 

DEVICA

Ni vama nece biti lako, ali imali ste i tezih trenutaka. Vas partner je prosto povileneo i sada se  ceka da bude   po njegovom.Ne dajte se vise, dosta vam  je naneo bola. Sada mu niste dobri, a bili ste zrtva ceo zivot.Isplakacete more suza!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2