Lav sada zadovoljan misli bice uvek srecan: Tek ga cekaju posledice!

Lav sada zadovoljan misli bice uvek srecan: Tek ga cekaju posledice!

24. listopada 2023. 0 By Lala

 OVAN

Vreme je da se srede  neke vase  zamrsene situacije. Poceli ste da dovodite u red da se  da se srede  prvo vas status veze jer vi znate sta zelite od zivota. Vreme je da se izjasnite sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako ste do sada cekali sta da se desi, krili osecanja, sada je red da ih ispopljite. Sada je vreme da se  okrenete normalnoj situaciji da saberete sta osecate i sta ce vas parner pokazati po pitanju osecanja.

 

BLIZANCI

Nemate snage da se osecate bolje, ali je red da se srede vasa  neraspolozenja. Suvise ste nervozni i vreme je da se srede vase  emocije. Pokazite da se sve desava sa razlogom ili bez njega, i prihvatite sta vam se nudi.

 

RAK

Dusa vam je prazna a vase srce ranjeno polom neuzvracene ljubavi. Imac

ete mali konflikt za koji ste u pravu, ali osoba je ponosita. Nece  da prizna da vas voli , i da ste u pravu vi, jer je ona svesno pogresila popustajuci osobi okja vas krivi a sada vas krivi za sve.

 

LAV

Nesto se zbilo ui vi ste sada zadovoljni, i osecate se srecnim .Kako varljivo osecate, bas kao i varljivo leto, vrelo sunce, pa onda grmljavina. Verujrte da vasa sreca nece trajati dugo, je ne cinite nisza da potraje duze.Nece trajati vecno.

 

DEVICA

 

Bitni ste  nekome, ali toliko da bi pustio da ga zezate.Da vam hteo dqa vam pokaze sta se zbiva. Morali ste da  ga dobro oslusnetze. Nje spreman da vam otvori dusu, a to vas boli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2