Lav sada zadovoljan misli bice uvek srecan: Tek ga cekaju posledice!

Lav sada zadovoljan misli bice uvek srecan: Tek ga cekaju posledice!

24. listopada 2023. 0 By Lala

 

VAGA

Vreme je da vam se vrati osecaj boljeg raspolozena jer nikako da se osaspolozi. Vase ce srce kucvati zarom emocoija kojima pokazujete bes i ljutnju. Niste kadri kako da se osecate i sta da vam  pokaze  osecaj koji vam govori da budetze oprezni.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da se srede  osecanja prema jednom biku. Od vas se ceka da se vi pokrenete, jer  nece on. On se uljuskao u svoj poslovni svet i misli dae najbolje i da cete doci na noge sami.

 

STRELAC

Vasa je ljubav bezbedna kod jedne osobe i ona vas iskreno voli. Srce vas tera da joj verujete, jer vam odaje utisak poverenja. Vreme je da uzvratite isto, i budete  neko ko ce je uveriti u osecanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bili ste srecni, ali necete uskoro. Vas verni  prijatelj ce vam napraviti svadju sa partnerom i vreme je da se srede  osecanja.Imate osecaj da ste srecnji, a sada da ste skroz tuzni.

 

VODOLIJA

Nemojte da pravdate krivu stzranu i da joj drzite stranku.Onma vam je slaba tacka ali zna da obrne stvari, a tako vec sve dobbioje drugacije znacenje.Od vas se ceka da budete  odredjeni u pravednim osudama, a ne da branite kog vise volite.

 

RIBE

Bii ste sigurni da zivot igra fer igru, ali tek cete se uveriti. Nista vise nema na posteno, a vsa partner kao da je vec zaigrao na trecu kartu. Misli da cete  saznati da sedite na dve stolice i da nece viti otkriven. Tek cete otkriti trece lice.

 

 

Stranice: 1 2