Izaberi PARFEM i saznaj da li ces OVE JESENI OSJETITI MIRIS SRECE ili MIRIS TUGE! Jedan cete  MNOGO RAZOCARATI!

Izaberi PARFEM i saznaj da li ces OVE JESENI OSJETITI MIRIS SRECE ili MIRIS TUGE! Jedan cete MNOGO RAZOCARATI!

23. listopada 2022. 0 By Maja

PARFEM BROJ 2

Sreca ali i tuga su pratile tvoje korake ali nikada se nisi predavao svojoj losoj sudbini koja ti nije dala mira. Veliki si borac za srecu ali ta sreca ti nije uvijek bila naklonjena. Osoba si koja pokusava da bude sretna u zivotu ali lako ti nije.

Sa mnogim razocarenjima si morao da se boris, ali nazalost parfem kojeg si izabrao luti jos vecim padovima u tvom zivotu. Pred tobom je naime jedno veliko razocarenje na polju ljubavi koje ce sve tvoje planove da unisti.

Sa voljenom osobom dolazi do raskida i velika tuga ce tebe do kraja jeseni da prati. Nista vise nece biti kao prije jer ti ces se morati suociti sa velikim problemima. Desavanja koja su pred tobom nece ti lako pasti jer ti ces morati da se suocis sa razocarenjem koje ce ti slomiti srce.

 

PARFEM BROJ 3

Mnogo cinis kako bi u tvom zivotu napokon sve krenulo na bolje ali na bolje ti nije islo. Mnogo problema je tebe pratilo ali ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci. Boris se kao malo ko drugi da ti krene na bolje  i nikada ne odustajes. Posebno na poslovnom polju malo vise srece bi tebi itekako dobro doslo.

Ali parfem kojeg si izabrao i sluti samo sreci jer ti ces do kraja jeseni uspjeti da ostvaris sve sto si imao u planu. Sve ce da ti krene na bolje i ti za probleme neces znati. Velike promjene su pred tobom koje ce ti samo dobro donijeti. Imaces mnogo razloga da budes samo sretan.

Stranice: 1 2