Narednih sedam dana vas cekaju situacije da se opredelite za ponos, nadu ili avanturu!

Narednih sedam dana vas cekaju situacije da se opredelite za ponos, nadu ili avanturu!

23. listopada 2022. 0 By Lala

Leptir je uvek bio znak osecanja, onih koja se jave u nasem srcu iznenada…

Ona koja , kada zaigraju u srcu, zatrepere u vasem  bicu i da vreme  srece krene. Bice da ste jako srecni sto cete se zaljubiti i sto biste se mogli  u narednih dana morati da se pojave neke nove situacije. Od vas se ceka sve dok ne uspete da pokazete  sve ono sto zelite, ali moracete i nesto drugo.

Sledi vreme u kojem cete morati da se u ljubavi opredelite, i nikome nece biti isti. Vreme je da budete  svesni, da ako zelite da vasa veza uspe, morate da se opredelite.Nekima nece biti prijatno, ali ce neki od vas da budu svesni  da moraju sve od sebe dati. Sta sledi vama u narednih sedam dana u ljubavi i na emotivnom polju?

Izaberite  jednog leptira,  i saznajte sta vas ceka na polju ljubavi, bilo da ste u vezi ili  da cete se tek zaljubiti.

AKO STE IZABRALI  LEPTIRA BROJ 1

Vi koji ste izabrali  leptira pod rednim brojem jedan,  imacete jednu neprijatnu situaciju. Vreme je da se snadjete onako kako  i morate.Ne birajte druge nacine i druga ocekivanja.

Neko se zaljubio u vas, ali je jako ponosan.Ipak cete morati da se i sami pokazete da cete biti, kao onaj ko ce da ili iskoristi sansu ili da je prokocka. Ne dozvolite da vas ponos blokira, vasa osecanja i da vas odvoji od osobe koja vas vec voli i koja  moze biti vasa sreca. Vreme je  da vas ponos pogazite  i odlucite se! U ljubavi nema gordosti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2