Za dva znaka nikad teze odluke,dok ce za Jarca,Ovna i Ribu,ljubav da izgubi svaki smisao…

Za dva znaka nikad teze odluke,dok ce za Jarca,Ovna i Ribu,ljubav da izgubi svaki smisao…

24. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Sve dok zelite da se okrenete u smeru emocija, mozete racunati na partnera.On vas voli i vreme je da mu uzvratite.Pokazite sta se zbiva i budite onaj koji ce da vlada  i savlada sve prepreke i probleme u ime ljubavi.

 

SKORPIJA

Vec ste mislili da date sansu bivsem, ali sada necete. Vec ste se zainatili i vreme je da se okrenete  ka drugom. Ono sto je ucinio, nece vam biti pravo, ali vase srce ce  staviti tacku na farsu od ove veze.

 

STRELAC

Zelite duze vreme da se priblizite jednoj ribi, pa joj laskate.Vi ste avanturuista, a vasa ljubav je vasa i zelja da se pokazete kao neodoljivi sarmer. I ne slutite da cete zavesti jedno bice koje vas ludo i iskreno voli.

 

JARAC

Vec osecate da vise  nemate snage da se borite i da sve gubi smisao. Vreme je da se okrenete u smeru lepsih ocekivanja, ali niste svesni svojih obaveza. Od vas se ceka da pokazete da cete  igrati ulogu borca, ali ste slabi.

 

VODOLIJA

Ovog vikenda planirate izlazak, ali vas neko zeli omesti. Sta to cini vas dobar prijatelj i cemu se nadate? Razmislite da vas svesno odvaja od vaseg partnera i da vam odvlaci vreme.Odvlaci vam paznju na druge stvari, kako biste zapostavili partnera.

 

RIBE

Jedan vas strelac zeli  zavesti i cini sve da mu to i uspe. Od vas do njega nije velika razdaljina, jer vase srce cini sve da mu se priblizite.Vasa je tuga sto ce vas zavesti, i zeli avanturu samo. A vi, dok blistate od srece sto vam laska, samo cete biti povredjeni na kraju.

Stranice: 1 2