Sudbina ima svoje planove:Evo ko se vraca na staze proslosti,a ko mora da oprosti!

Sudbina ima svoje planove:Evo ko se vraca na staze proslosti,a ko mora da oprosti!

29. listopada 2023. 0 By Lala

Proslost jeste daleko iza nas, ali nisu retke situacije u kojima nam se ona ”vrati”. A upravo ce se proslost vratiti pripadnicima znaka Vage i Vodolije. Upravo njima zvezde otkrivaju da ih ocekuju desavanja na planu ljubavi koja ce biti vezana za njihovog bivseg partnera…

 

VAGA

Drage vage, vama je do ljubavi najvise stalo. Za vas je ljubav sve i zbog toga mnogo vodite racuna o desavanjima na planu ljubavi vaseg zivota. Medjutim, desavanja koja vas uskoro ocekuju ce vas svakako iznenaditi. A vas ce iznenaditi desavanja koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera.

Upravo ste vi u proslosti bili u vezi sa jednom osobom koju ste mnogo volele, ali ta osoba nije umela da ceni sve ono sto vi cinite za nju i zbog toga ste se odlucili za ljubavni kraj. Mnogo vremena je od tada proslo, ali ce vama naredni period dokazati da sve to vreme nije pomoglo vasem bivsem partneru da vas zaboravi.

Vas bivsi partner u poslednje vreme samo trazi nacin uz pomoc kojeg ce uspostaviti kontakt sa vama, a vas tokom narednog perioda ocekuju postupci te osobe sa kojima ce vam ona dokazati da vas nije zaboravila i da vas ponovo zeli kraj sebe.

Upravo ce ta osoba poceti da cini razna cuda samo kako bi vas naterala na razmisljanje. Ta osoba ce zeleti da joj vi ukazete jos jednu priliku i vama ce se sasvim sigurno pruziti prilika da ponovo zapocnete vezu sa vasiom bivsim partnerom. Naravno da ce vas desavanja koja vam predstoje na planu ljubavi iznenaditi, a vi cete zbog tih desavanja neku odluku morati da donesete. Vama ce se uskoro u zivot vratiti bivsi partner.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2