Sudbina ima svoje planove:Evo ko se vraca na staze proslosti,a ko mora da oprosti!

Sudbina ima svoje planove:Evo ko se vraca na staze proslosti,a ko mora da oprosti!

29. listopada 2023. 0 By Lala

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vi jeste veoma ponosne, a vi ponos narucito mnogo pokazujete kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Vi kada ste u vezi sa nekom osobom, onda cinite sve sto je u vasoj moci kako bi ta osoba bila srecna. Medjutim, kada se vi jednom odlucite na kraj, onda ni ne pomisljate na povratak. Medjutim, vama ce se upravo tokom narednog perioda pruziti prilika za novi ljubavni pocetak sa jednom osobom iz vase proslosti.

Vama ce bez bilo kakve dileme naredni period obeleziti desavanja koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera. Vama ce se u zivot vratiti vasa bivsa ljubav, a ta osoba ce vam sa nekim postupcima dokazati da vas jos uvek voli. Ta osoba vas zapravo zeli kraj sebe, a vi cete to uskoro i same moci da shvatite. Upravo ce ta osoba poceti da se bori za vasu ljubav. A ona ce pre svega pokusavati da vam dokaze da je se promenila.

Vas na planu ljubavi uskoro ocekuju neka desavanja o kojima vi trenutno ne mozete ni razmisljati. Zaista ce vam se pruziti prilika o kojoj sada ne mozete ni sanjati. Vama ce se uskoro proslost vratiti i veoma lako bi se moglo desiti da vi tokom narednog perioda ponovo zapocnete vezu sa vasim bivsim partnerom.

Vi cete neku odluku morati da donesete, a sve ce od vase odluke zavisiti.

Stranice: 1 2