IZABERI ANDJELA i saznaj KAKVU PORUKU ima za tebe  do KRAJA GODINE – jedan je znak da ces   DOZIVETI OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

IZABERI ANDJELA i saznaj KAKVU PORUKU ima za tebe do KRAJA GODINE – jedan je znak da ces DOZIVETI OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

30. listopada 2022. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osoba koja je u ovoj godini dozivjela velika razocarenja, ali koja se svoje srece nikada nije odrekla. Mnogo vjerujes u sebe, pa i kada ti sreca okrene ledja ti znas da se moras boriti za svoju srecu. Neka desavanja koja su iza tebe mnogo su te povrijedila, ali i naucila da ne mozes svakome vjerovati. Uvijek zelis da vjerujes samo u dobro u ljudima sto te na kraju kosta samo velikog razocarenja. Nije svako osoba dobra kao ti, ali ti si to morao da naucis na tezi nacin.

Mada su iza tebe veliki problemi, pred tobom je velika sreca do kraja godine. Kada je posao u pitanju dolazi so velikih promjena koje ce tebi samo veliku srecu donijeti.

Pred tobom su desavanja koja cete nagraditi za tvoju dobrotu koje se nikada nisi odrekao. Andjeo kojeg si izabrao donosi  ti predivnu poruku, jer pred tobom su velike promjene koje tvoj zivot okrecu u boljem  pravcu. Pred tobom je poslovna sreca koja ce ti donijeti priliku da svoj zivot promjenis iz korijena. Ljudi koji su te razocarali nisu vjerovali u tebe, ali ti svoju vjeru u sebe nikada nisi gubio.

 

ANDJEO BROJ 2

Mozda tebi sreca nije uvijek bila naklonjena, ali ti si uvijek pokusavao da budes samo sretan. Ne dozvoljavas da tuga upravlja tvojim zivotom, jer ti si izabrao da budes sretan uprkos svemu sto se je desavalo u tvom zivotu. Za svoju srecu si se uvijek znao boriti, jer tebi odustajanje nikada nije bilo opcija. Veliki si borac za sve sto si postigao, jer sve sto imas postigao si sam. Osoba si koja je naucila da se oslanja samo na sebe.

Do kraja godine mnogo toga ce u tvom zivotu da se promjeni. Andjeo kojeg si izabrao tebi donosi poslovnu, ali i ljubavnu srecu.

Ovaj andjeo tebi donosi predivne vijesti, jer tebe ocekuju promjene koje ce tvoj zivot okrenuti u boljem i uspjesnijem pravcu. Velika sreca je pred tobom u koju ni sam neces moci vjerovati. Nisi naucio da te zivot mazi, ali dolazi vrijeme u kojem ce sudbina napokon da te nagradi velikom srecom na svim poljima tvog zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2