Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Lav PATI za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj znak ce biti NAJSRETNIJI!

Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Lav PATI za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj znak ce biti NAJSRETNIJI!

9. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Nece vam ovog vikenda biti lako. Slobodni ovnovi ce imati veliku srecu.

 

BIK

Sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke u kojima cete iskreno uzivati. Sreca vam je naklonjena ali i sami ste mnogo za tu srecu cinili. Predivan vikend vas ocekuje, ali i slobidni bikovi ce napokon imati srecu u ljubavi.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama ne slute na dobro. Naime pred vama su velike nesuglasice koje ce dovesti do raskida vase veze sa voljenom osobom. Nece vam biti lako, ali vi se za svoju ljubavnu srecu necete prestati boriti.

 

RAK

Pred vama je vikend u kojem vas prati velika ljubavna sreca. Sa voljenom osobom postizete mnogo jer ste slozni i znate kako da se izborite za ono sto zelite. Velika sreca vam je naklonjena u kojoj cete vi iskreno uzivati.

 

LAV

Jedna osoba vam priznaje koliko vam znaci, ali to vam se nece mnogo dopasti. Vase srce jos uvijek kuca za bivsu ljubav koja vam ne izlazi iz misli. Mozda je ipak vrijeme da krenete dalje, jer proslost vam nista dobro nije donijela.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kojoj ste se i nadali. Predvni trenuci sa voljenom osobom su pred vama u kojima cete vi iskreno uzivati. Vrijeme je i bilo da sreca pocne da vas prati kada je ljubav u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2