Izaberi simbol i saznaj ZBOG CEGA CES PATITI u NAREDNIM DANIMA!

Izaberi simbol i saznaj ZBOG CEGA CES PATITI u NAREDNIM DANIMA!

16. studenoga 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja svoje srce lako pokloni jer imas u mislima da je svaka osoba dobre duse kao ti. Naravno da to nije tako jer tebe su mnogw osobe u  proslosti samo razocarale. Tvoje srce to nije promjenilo jer ti si bio dobre duse i takav ces uvijek ostati. Oaoba su koja nikada ne dozvoljeva da joj se frugi petljaju u zivot. Ti zivis za sebe i za svoju porodicu jer oni su bili o ostali tvoje sve.

Problemi su tebe u zivotu pratili, ali ti nikada nisi ni pomisljao na to da se bilo kome svetis. Jako to je bitno da sve sto zelis postignes ma koliko god ti sreca okretala ledja. Simbol kojeg si izabrao pokazuje na to da ces ti u narednim danima dobiti vecu sumu novca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali sa tim novcem dolazi i velika tuga  jer ti ces napokon shvatiti ko su tvoji pravi prijatelji. One koje si smatrao iskrenim prijateljima ce ti mnogo zavidjeti i tu ljubomoru nece moci sakriti. To ce tebe mnogo povrijediti jer tim osobama si vjerovao najvise. Jos jednom ces morati da se suocis sa razocarenjem koje ce ti nanijeti drage osobe.

Nece ti biti lako i ti ces mnogo patiti ali napokon ce ti desavanja koja ce biti pred tobom tebi  i otvoriti oci.Vjerovao si laznim prijateljima koji ce tebi okrenuti ledja jer ces njihovo pravo lice vidjeti. Nemoj da se brines jer nisi ti taj koji je na gubitku vec oni.

Lazni prijatelji tebi nisu potrebni jer ti imas na svojoj strani osobe koje te iskreno vole i koje ce se iskreno radovati tvojoj sreci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2