Izaberi simbol i saznaj ZBOG CEGA CES PATITI u NAREDNIM DANIMA!

Izaberi simbol i saznaj ZBOG CEGA CES PATITI u NAREDNIM DANIMA!

16. studenoga 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 2

Ljubavna sreca tebi znaci tako mnogo. Ti si osoba koja se je uvijek trudila da se izbori za svoju srecu jer ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja.Mnogo si postigao sa svojom voljenom osobom. Mnogo toga ste zajedno prosli, ali ti si uvijek mislio da je to vasu ljubav samo cinilo jacom.

Istina je da ces ti u narednim danima mnogo patiti zbog nevjere voljene  osobe. Ti ces saznati nesto jako vazno, nesto sto ce ti slomiti srce. Tvoj partner ti nije bio vjeran  i to ce tvoje dobro srce da slomi.Pred tobom je istina koja ce ti jako tesko pasti jer tako nesto od svog partnera nikada nisi mogao ocekivati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SIMBOL BROJ 3

Neuzvracena ljubav ce  biti ta koja ce  tebe kostati najvise boli. Jedna osoba je ukrala tvoje srce i u danima koji su pred tobom ti ces saznati da njoj nije stalo do tebe. Ti si imao velike nade da ce to biti osoba sa kojom ces napokon biti samo sretan, ali to se nece desiti.

U narednim danima mnogo ces patiti jer si i previse zaljubljen u tu osobu. Sve je uzalud kada ta osoba nema osjecanja prema tebi, ti ces morati da se pomiris sa istinom koja te ocekuje. Lako ti nece biti jer su imao velike nade ali te nade se rude u narednim danim. Nece ti biti lako ali ces preboljeti.

Stranice: 1 2