Rak okupiran obavezama, Vaga dilemama,a dva znaka strepnjama da sledi nesto lose…

Rak okupiran obavezama, Vaga dilemama,a dva znaka strepnjama da sledi nesto lose…

14. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozete biti spremni za nove korake, i nemojte se dvoumiti.Vreme vec tece i niko vas nece cekati da se izjasnite. Ono sto zelite, idite za time, a imacete i sansu. Uskoro vam se i ukazuje, pa je iskoristite.

 

BIK

Da ste malo drugaciji, mogli biste mnogo, ali ste se olenjili. Kao da vas je obuzela negativna energija, pa niste svesni stase desava. Trgnite se, nadjite neke prioritete, i pokazite da zelite da idete za zivotom, a ne protiv njega.

 

BLIZANCI

Sve vas je obuzelo i svega vam je sada dosta. Niste ni svesni sta zelite i sta vas vodi dalje, ali cete svakako biti ponosni.Ma koliko bili  nemocni i bezvoljni, bicete nagradjeni za sav trud. Uskoro ce sve biti mnogo drugacije.

 

RAK

Okupirani ste obavezama, a puni tuge i razocarani. Cak ste jos tuzniji, nego ste bili. Dani koji slede pokazace vam moze da krene na bolje.Od vas se ceka da pokusate biti mogo  optimisticniji. Vreme je za bolje dane, a sa njima i za vasa bolja raspolozenja.

 

LAV

Vec ste se snasli  u teznjama i sada se samo odmarate.Nije da niste u poslu, ali  ga odradjujete neoptereceno. Vasa zelja da se okrenete lepsim stvarima, moze uroditiplodom. Naredni dani ce biti mnogo bolji.

 

DEVICA

Budite sigurni u onome sta zelite i pokazite da ste svesni svojih zelja. One nisu niti male, niti beznacajne. Zato morate pokazati snagu i istrajnost u svemu sto ste zamislili. Vas  cilj je da se ostvarite i da ne popustate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2