Rak okupiran obavezama, Vaga dilemama,a dva znaka strepnjama da sledi nesto lose…

Rak okupiran obavezama, Vaga dilemama,a dva znaka strepnjama da sledi nesto lose…

14. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Okupirani ste dilemama, a svesni da vise ne smete biti. Resavajte sta vam je ciniti i sta je ono sto imate  da resite. Vase ce dileme uskoro morati da budu proslost i vreme je da ih resite do kraja. Kad to ucinite, znacete prioritete.

 

SKORPIJA

Muci vas neka cudna strepnja, kao da ce se desiti nesto lose. Ono sto ce biti, bice i vi ne smete tako razmisljati. Okrenite se onome danas, a ne onome sto ce mozda biti sutra. To je pravilo zivota i svaki dan morate  ici napred.

 

STRELAC

Vas ce zainteresovati jedan lav, a ne znate imate li sanse.Pokazite da cete se  usmeriti ka njemu. Morate pokazati da ste lav i da ste spremni da se izborite za svoje zelje. Pravi lav u zivotu, a ne samo lav u horoskopu.

 

JARAC

Od vas neko zeli da vam pokaze da  ce se  moci da osloni na vas i da cete mu biti pravi oslonac. Vreme je za bolje stvari pa se pobrinite da ih i ucinite. Nije sve u zeljama da osvojite nekoga, nego u vasim koracima da to pokazete na delima.

 

VODOLIJA

Srce vam je tuzno, ali ne znaci  da cete se predati svome bolu. Bol ce vas samo ojacati za naredne dane koji slede. Srce vas vodi i vi ga sledite, jer zivot ide dalje.Ako vas je zabolela neuzvracena ljubav, sunce nije prestalo da sija.

 

RIBE

Nemojte samo da mislite na lose stvari, zivot se sastoji i od onih lepih. Ne dajte strepnjama da vam kvare nove dane, nego im dajte nove sanse. Od vas se ceka da budete deo  kolotecine u kojem je u sustini svima  isto. A opet svima tako drugacije!

Stranice: 1 2