Nedelja ce jednom znaku biti dan za pamcenje, dok ce nekima biti PROKLETA NEDELJA!

Nedelja ce jednom znaku biti dan za pamcenje, dok ce nekima biti PROKLETA NEDELJA!

26. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa ljubav ce vas muciti a da necete ni znati da je vasom kivicom.Ne izmicite se stalno od partnera, vec se i sami preobajte da mu se priblizite. Ako znate da vas zanima, morate znati i sta osecate. Morate pokazati osecanja.

 

BIK

Niste svesni sta vas cini nervoznim i zasto tako zestoko reagujete na sve.Moracete znati  da tako vise ne smete jer cete zbog ishitrenih reakcija da pogubite prijatelje. Sto je najgore danas  se moze udaljiti i vas partner.

 

BLIZANCI

Od ranog jutra vas cekaju brojne obaveze i nikako da ih malo popustite. Polovina  dana ce vam proteci baveci se nekim stvarima. Ipak cete morati  da  se malo okrenete i svome partneru. Zamerice vam sto dan vikenda provodte  njega zanemarujuci.

 

RAK

Vasa sreca ce da bude mnogo lepa ako se malo i sami potrudite. Vreme je da budete otvoreni i smeli i da iznesete partneru svoj plan.Tako ce vam dan biti mogo lepsi, nego da zelite nesto a ne znate sta.

 

LAV

Da se morate uozbiljiti, to cete tek shvatiti. Ako do sada niste, sada cwe to zahtevati vasa sutuacija. Vreme je da budete uporni i vredni i ad danas pokazete da ste lav koji zna sta hoce.

 

DEVICA

Vas  korak koji danas  zelite bice korak koji ce doneti velike odluke. Od vas se ceka da jednu  vaznu donesete  i da budete  cvrsti u odlukama. Vasa sreca  ce danas da zaigra a vi je samo scepajte.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2