Izaberi sliku i saznaj sta te ceka na polju ljubavi u narednih deset dana.

Izaberi sliku i saznaj sta te ceka na polju ljubavi u narednih deset dana.

28. studenoga 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1-RUZE

Vi koji ste izabrali  sliku pod rednim brojem jedan vreme je za novu ljubav. Vi ste izabrali  sliku ruza koje su crvene boje a to je uvek bio znak paznje.Ruze su uvek  bile sinonim paznje, ljubavi, skrivenih i otvorenih emocija.

Od vas se ocekuje da budete jedan  od onih koji ce da pobede u paznji i osecanju ljubavi prema jednoj osobi. Vasa slika ruza je izabrana sa zeljom da postanete jako zadovoljni i srecni na emotivnom polju. Narednih deset dana vam donosi veliki zivotni obrt  i pred vama je da se samo malo opustite.Ma kako da vam je nemoguce da se dese neke iznenadjujuce stvari, verujte da ce se desiti. Necete vise biti samo nemi posmatrac koji zna  kako da se masta i sanja o ljubavi, dok oko vas drugi vec setaju zaljubljeno.

Vas sreca ce da dodje u vidu jedne osobe koja ce vas jako zavoleti. Doci ce nenajavljeno u vas zivot i postace vasa velika simpatija. Naravno da ce se ona jako brzo pretvoriti u uzajamnu ljubav koja vas vodi i koja ce vas uskoro oduseviti. Jedan lepi rak ce vas oduseviti i postace sastavni deo vaseg zivota. I ne samo to, postace centar vaseg sveta i bice  da ste polaskani dolazecom srecom.

Bice to vreme za vase nove planove, izlaske u dvoje, ali i vase obaveze. Savesni uvek znaju sta vole i sta im je ciniti, a da ne bude lepo samo njima. Savesni nikada  nisu  sebicni, pa necete biti ni vi. Delicete svoje emocije i postovanje, kao i misljenja sa voljenom osobom.  Dakle uzivacete uz toleranciju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2