Utorak ce doneti burne reakcije, RASKIDE  i POMIRENJA nekima…

Utorak ce doneti burne reakcije, RASKIDE i POMIRENJA nekima…

28. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vama  ce ljubav da pomuti razum jer cete se predati i pustiti da vas nosi.Od vas se ceka da budete voljni da li cete praviti neke dalje planove. Zaljubljene ce vas voditi plima emocija , pa cete ostaviti sve po strani. Srecnik ste dana.

 

BIK

Obuzeti ste svojim problemima koji vas muce.Morate se  malo potruditi da resite bilo sta ili da ih ne cinite vecim. Razmislite da ste i sami krivi za svoje novcane probleme i ne kukajte na zivot. Gledajte da danas potrazite pomoic prijatelja.

 

BLIZANCI

Zalite se svima da imate novcane izdatke zbog partnera. On ce vas i dalje malo nervirati, ali verujte da niste u pravu da se zalite. I on vas vuce vec odavno i vadi iz problema, a danas cete morati da bolje sagledate njegov trud i zrtvu.

 

RAK

Osecaj da gubite tlo pod nogama, drzace vas i danas. Vasa veza  popusta i vreme je da se i sami malo saberete. Morate biti realni i priznati da je kraj i da je raskid vase veze neminovan. Sledi burna reakcija partnera.

 

LAV

Nece vam biti lako, ali vam nece biti ni toliko tesko. Vas problem ce biti sto ne znate  sta biste danas i koji korak morate uciniti. Odakle vama takva nesigurnost, i sta je ono sto morate da ucinite da bi bilo bolje? Danas dobro razmislite o tome.

 

DEVICA

Previse ste ponositi i mnogo ste se opustili. Situacija u kakvoj ste, ne dopusta takvu vrstu opustanja, i nema nista sta biste smeli da cinite. Ne glumite da vam je dobro, nego cinite sve sto moze popraviti vasu losu emotivnu sliku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2