Srijeda ce biti IDEALNA rakovima i jos nekim znacima,a lavovima nece biti dobro…

Srijeda ce biti IDEALNA rakovima i jos nekim znacima,a lavovima nece biti dobro…

29. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede  neke  nedoumice koje ste imali.Ako ste ih vukli do sada, gledajte da ih danas resite. Lako bi vam u tome mogao pomoci  jedan rak, pa iskoristite ga  danas. Njegovo misljenje ce vam biti od zivotne vaznosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ljubaznost se brzo istopi i prelazi u ono drugo osecanje koje nikome nije milo. Vase reakcije nece biti mile ni vasem partneru. Od vas se ceka da  postupite razumno ma kako da osecali bes.Ne terajte partnera od sebe.

 

BLIZANCI

Vasa zelja ce vas vuci napred, ali cete zastati pred jednom vagom. Bas danas cete da osetite onu blagu ocaranost jednim bicem. Niste ni svesni da se to zaljubljujete i da vas srce uzima pod svoje.Ostacete ocarani  kao putnik cije je vreme stalo.

 

RAK

Ovaj dan ce da bude i vas dan ali cete se radovati   i ne znajuci za to. Vec vam je neko dao povoda da se radujete.Ono sto sledi ubedice vas da je ovo vas srecan dan, a vi zodijak srecniji od svih. Nova ljubav ce zakucati u vasem srcu i vasem zivotu.

 

LAV

Nece vam biti dobro, a pokazite da cete znati da se odrzite. Morate  pokazati da ste jaki i da cete se snaci bez obzira na sve. Morace da prednjaci vasa zelja da pobedite tugu, nego vasa tuga sto preti da ubije sve vase zelje.

 

DEVICA

Spustite se malo na zemlju i budite mnogo prizemniji.Shvatite da zivite zivot, a ne da igrate utakmicu u kojoj se takmicite sa svima. Sacuvacete partnera samo ako se pokazete razumnom i tolerantnom osobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2