Cetvrtak: Rak ce biti voljen, Skorpija odusevljena, a evo kom  ce znaku DECEMBAR POCETI FANTASTICNO!

Cetvrtak: Rak ce biti voljen, Skorpija odusevljena, a evo kom ce znaku DECEMBAR POCETI FANTASTICNO!

30. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Idete svojim ustaljenim tokom, malo radno napred, pa  malo nazad. Cim vam se ukaze prilika da ste  svesni sta vam je ciniti, vi se povucete.Morate delovati na sve strane i pokazati da ste  mnogo jaci. Ne dajte se ometati, niti cinite bilo sta sto ce vas baciti u razmisljanja.

 

BIK

Niste tako slabi da se kolebate, niti tako jaki da preduzmete nesto odredjeno. Od vas se ceka da budete spremni na neke nove izazove i da se  radujete njima. Zasto pustate ad vas uvek potcene bas oni koji su dosta slabiji, i duplo losiji od vas?

 

BLIZANCI

Vec ste na ivici snage i ponaate se kao da vas nista ne zanima. Usmerite se svojim  snagama i ne dajte da vas drugi omalovazavaju. Vreme je ad se pokrenete i budete spremni na neke nove korake.Odlucni za ozbiljne poduhvate.

 

RAK

Vreme je da shvatite da ste voljeni i da uzvratite istom merom. Vase voljeno bice zeli da vas   usreci i bice vam jasno da vam skida zvezde sa neba. Ne zabioravite ovaj dan koji vam donosi uverenja u koja niste ni sami bas mnogo verovali.

 

LAV

Vec ste na ivici snag,e a nemate volje da se borite. Vasa ce sreca da lici na  sve manje sanse da se ona i ostvari.Ni novo poglavlje vam ne donosi mir, a morali biste ga imati. Donesite definitivnu odluku kako biste mogli da  konacno budete mirni.

 

DEVICA

Kuda vas vodi vasa ljubav ne znate, a mislite da ce vas odvesti daleko. I ne slutiute da ce vam decembar poceti fantasticno.Imate super sanse da uspete na poslovnom polju, a smesi vam se i jedan saradnik.Zaljubljen je u vasa i vi cete uskoro biti, pa eto razloga da danas budete srecni zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2