SUBOTA ce ovim znacima biti najlepsi dan u zivotu: Njih tri ce blistati!

SUBOTA ce ovim znacima biti najlepsi dan u zivotu: Njih tri ce blistati!

2. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se trudili da ove dane  provodite koliko toliko mirno. Pa i ako ovaj dan ne bude narocit, svejedno. Vec ste imali svojih srecnih dana, bas kao i lepih trenutaka. Dan manje nece nista moci da pokvari sto je u dusi.

 

BIK

Kuca am srce za bivsom i zelite da vratite vreme. Gde ste bili pre kada je necije srce bolelo jako? Cak i kad se danas sretnete, nece biti tako lako da zapocnete temu.Cak ni bilo koju, a kamoli neku odredjenu.

 

BLIZANCI

Zelite malo odmora za sebe pa cete sebi ugadjati ovoga dana.Znate vi sebi da ugodite, ali niste nikad pomislili na partnera.  Da li i on smatra da je tako u redu, dok on radi i muci se? Ne budite tako sebicni, pomozite mu.

 

RAK

Ako mozete da se skrasite kraj nekog, bilo bi dobro da i pokazete. Ne cekajte da vase emocije splasnu, vec neka budu jace. Slobodno izadjite  sa svojim osecanjima i otvorenih karata zaigrajte  sa jednom devicom.Zablistacete oboje.

 

LAV

Nadali ste se da cete se moci  radovati, ali cete se razocarati u partneru. On ce vam  uciniti da se osecate lose i povredjeno. Vreme je da se zna sta cete i kako i vasa prica ce morati da se ovog dana definitivno resi.

 

DEVICA

Vas cekaju kolege da se izrazite po pitanju obaveza i da ih morate  izvrsavati. Poceli ste da ste osecate  nekako pod pritiskom. Vreme je da budete mnogo  drugaciji  i da se zna da ste voljni ici za obavezama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2