NAJSRECNIJI ZODIJAK za UTORAK:Evo koga cekaju DIVNI TRENUCI…

NAJSRECNIJI ZODIJAK za UTORAK:Evo koga cekaju DIVNI TRENUCI…

5. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda se mozete malo opustiti i dozvoliti sebi malo odmora. Od vas se ceka da budete srecni  i bar malo bolje raspolozeni. Bili ste u grcu zbog obaveza, bar sada pokazite da znate ste cete.Imacete i drustvo.

 

BIK

Sve vam je nesto na brzinu, pa cete se morati organizovati.Vase misli vas vode  ka necemu odredjenom sto ste sebi zacrtali. Bolje je da vas nosi trud, nego sto vas vode misli. Vreme je da predjete sa reci na dela.

 

BLIZANCI

Vas narav je takva da vam se raspolozenje menja iz casa u cas. Vreme je  da pokazete da se morate srediti i drzati razumnog ponasanja.Cak i da budete imali razlog da vilenite, morate biti obzirni, i obrazloziti pre nego sto zagrmite.

 

RAK

Morate se srediti i pokazati  kako cete vladati.Da li cete da se drzite odredjenih  koraka, ili cete da se ponasate kao i ranije? Vreme je da pocnete da ugadjate  sebi, a ne drugima, kao uvek do sada.Pokazite  da cete danas da okrenete list.

 

LAV

Morate da snosite posledice veze koja je pukla, neocekivano i bez pravoga povoda. Mozda je vreme da se ispitate gde ste i kolikoste  pogresili vi.Ako niko nije, bar vi sebi postavite pitanja koja ce vam dati odgovore.Morate znati zasto!?

 

DEVICA

Vrlo je moguce da ce ovaj dan  za vas biti   dan koji ce vam doneti radost. Jedno lice cete sresuti i zavoleti ga u momentu.I sami cete se cuditi kako ste toliko opcinjeni nekim o kome ne znate nista. Takva je ljubav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2