Mnogi da placu, kaju se i tuguju, samo ce JEDAN UZIVATI u carima nove ljubavi koja sledi!

Mnogi da placu, kaju se i tuguju, samo ce JEDAN UZIVATI u carima nove ljubavi koja sledi!

9. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate male nade da ce vam krenuti uskoro. Cak i da su vase nade vece morali biste da docekate ad vas neko uveri u to. Nemojte dase ponasdate kao da ste svima na kraju srca. Uvericete se u suprotno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Konacno je vreme da i vama krene i da se osetite malo opustenije. Do sada sze bili u grcu i sve ste izbegavali i da se upustate u veze. Vreme je da se upustite, i da vratite sebi i srce i dusu koju vam je odnela bivsa ljubav.

 

BLIZANCI

Previse ste sebicni jer samo i uvek mislite na sebe. To vam nije dobro, makar da ne pokazujete tako vidno. Partner vas  gleda sa tugom cekajuci da mu posvetite deo paznje i pruzite mrvicu ljubavi.

 

RAK

Od vas se ceka da budete svesni svoje situacije koja se menja. Sad se borite sa svim ai tezite promenama, cas se povlacite. Sve dok tako budete slabi, necete moci da osetite sta je sreca.Za srecu se morate boriti.

 

LAV

Kako da se radujete ako vam nije ni do cega?Niko ne moze da zaviri u vase srce i da oseti sta je u njemu. Vreme je da se otvorite, podelite tugu sa nekim, i krenete put novih ljubavi.

 

DEVICA

Od vase srece  do vase tuge, nije kratak put, a ni toliko dugacak. N avama je da pokazete sta biste vi volelimi da se usmerite ka jednoj devici.  Ucinite da se zna ta razdaljina, da se zaljubite u nju i da se drzite samo puta radosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2