Mnogi da placu, kaju se i tuguju, samo ce JEDAN UZIVATI u carima nove ljubavi koja sledi!

Mnogi da placu, kaju se i tuguju, samo ce JEDAN UZIVATI u carima nove ljubavi koja sledi!

9. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecaj koji vas vodi ljubavi  nije bas tako siguran u vasoj dusi.Mnogo ste uplaseni pred naletom osecanja vezanih za jednu  skorpiju. Ona se ponasa kao da je carica, a vase srce strepi da li ce vas udostojiti svoje paznje.

 

SKORPIJA

Ponasate se mnogo mocno pred mnogima, a niko i ne sluti kako vam je u dusi. Dok neki misle da sate srecni, samo ste vi tuzni, ali krijete od svih.Mozda vas pšonese novi talas koji ce vamuliti nadu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vase samopouzdanje nije na nivou, ali ce biti. Od vas se ceka da pokazete  da cete ga uskoro steci kako biste osvojili jednu vagu. Samo joj pokazite da ste zainteresovani za nju. Verujte da ce sama naci put do vaseg srca.

 

JARAC

Placete i tugujete zbog svoje karme koja vam nikako ne donosi srecu. Od vas se ceka da krenete putem kojim ce vas povuci srce.Radost vase  ljubavi tek se moze da nasluti sa jedno ribom.

 

VODOLIJA

Imacete mnoge ljubavi i velike i male, ali ce se jedna urezati u srce. Zato cinite sve sto je moguce  i pokazite da ste spremni da za nju ucinite sve. Postanite dzentlmen i pravite se jacim nego sto jeste.

 

RIBE

Vreme je da se radujete novoj ljubavi koja vam sledi ovih dana. Bicete radosni i srecni, vidno raspolozeni i zaljubljeni do usiju. Imacete sansu da volite i da vas voli neko ko je vrlo poznat i ko vas zeli u svoju blizinu. Uzivacete ovih dana kao nikad do sada!

Stranice: 1 2