Rak,Skorpija,Devica i Ribe imace srece na polju ljubavi narednih deset dana!

Rak,Skorpija,Devica i Ribe imace srece na polju ljubavi narednih deset dana!

9. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase je da se postarate narednih dana da vam bude bolje. Vreme je da znate sta je potrebno za srecu.Naravno da je to dvoje, pa ucinite nesto da i vi sa nekim budete dvoje.U vasem slucaju da budete par sa jednim  bikom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve je do vas i do vase ljubavi, pa gledajte da je pokazete. Ako je imate u srcu, pokazite je prema jednoj osobi. Znate vec ko vam se nada,i ko bi zeleo vasu blizinu.Nemojte da bezite od ljubavi.

 

BLIZANCI

Suvise ste otvoreni i volite da pricate, pa tako izazivate dobar utisak o sebi. Vreme je da se obazirete na svoje izgovore koje uvek imate pripremljene.Neko ce procitati vasu  pravu pojavu i otkriti da ste sebicni.

 

RAK

Konacno cete i vi imati  srece u ljubavi u narednim danima. Ponece vas plima  osecanja  koja vas nose  prem ajednoj osobi.Bice da se radja nova ljubav izmedju vas i jedne osobe. Narednih dana cete imati srece u ljubavi.

 

LAV

Neko ce vas izazvati na dvoboj  i budite spremni da se borite. Moracete sebi da postavite cilj  borbe i da se zna sta vam je on. Ako je u pitanju interes, cinite sve da se dokazetze da ste vredniji i bolji.

 

DEVICA

Vasa ljubav sa jednom  devicom pocece da raste iz dana u dan. Vreme je da se vasa jubav rasplamsa pred svima i da se zna  da vodi ka iskrenoj sreci.  Da li cete zeleti da srecu podelite sa okolinom, zavisi od vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2