Rak,Skorpija,Devica i Ribe imace srece na polju ljubavi narednih deset dana!

Rak,Skorpija,Devica i Ribe imace srece na polju ljubavi narednih deset dana!

9. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Veme je da naredmne dane povedete racuna o svojim koracima. Ne smete biti ljtiti na ono sto ste i sami zgresili.  Imali ste savete sa strane, ali se niste osvrtali na njih.Posto niste slusali, sada ce vam se obiti o glavu.

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste u jednu  ribu koja vas voli isto kao i vi nju. Odskoro ste se zaljubili u jednu osobu i plovite sa njom. Naravno da vas reka ljubavi vodi lepim tokom, a vi samo upravljajte svojim osecanjima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav ce vas voditi ka  boljim koracima i moracete da se okrenete napred.Sve ono sto zelite, moci ce vam biti dostupno, ali nije ni vazno.Vi ste se zaljubili toliko, da biste ucinili sve da napravite sansu.Nrednih dana vam se pruza prilika, iskoristite je.

 

JARAC

Sukobili ste se sa jednom  osobom koja vam je skrivila, ali vam je kasnije  bilo zao. Naredne dane cete moci da se pokusate na neki nacin da  se izvinete.Vreme je da se oboje pomirite i ad pokusate ispraviti ono sto se isprecilo  medju vama.

 

VODOLIJA

Od vaseg dogovora sa jednom osobom zavisice sta vas  dalje ceka.  Ne dajte da se drugi mesaju u vas odnos sa  partnerom. Ako se zelite miriti,  niko vam se nece ispreciti.Neka srca sama donose  odluke koje cete slediti.

 

 RIBE

Vase vreme tek dolazi i vreme vase ljubavi.Pred vama su dani ljubavi koja ce vas uciniti srecnima oboje.Od  vas se  ceka da sledite srca od prvog susreta, i da velicate svoju ljubav na svakom koraku. Bicete cetvrti znak koji ce imati srece u ljubavi narednih deset dana.

Stranice: 1 2