SUBOTA donosi prijatne sate jednom zodijaku, a nekome ce otvoriti sva vrata!

SUBOTA donosi prijatne sate jednom zodijaku, a nekome ce otvoriti sva vrata!

9. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate da vas  neko gleda sa zanimanjem, ali  niste primetili ko.Vasa ce prica tek da pocne ovog dan ajer vam sledi fatalan susret. Nova ce ljubav da vam otvori sva vrata, a vi cete biti najsrecniji zodijak dana.

 

SKORPIJA

Ubijaju vas vase obaveze koje su obimne i neodlozne. Samo od vas se ceka da budete  azurni kao i uvek, ali vas nece.Osecate se mrzovoljno i umorno, i ne znate kako cete pregurati ovaj dan.Morate se malo pokrenuti, bar minimalno.

 

STRELAC

Molite se svim snagama da vas krene i da se konacno ponosite. Odavno dajete sve od sebe i vreme je da se to i vidi na delima. Dodacete gas i danas i tako cete se moci da i sami hvalite svojim rezultatima.

 

JARAC

Nevoljno se ponasate u svojoj okolini i ne pokazujete da ste njen deo. Od vas se ceka da budete uporni i da pokazete da niste ni bolji, ni gori od nje. Vreme je da se vase misli usmere ka boljem raspolozenju i vasim delima.

 

VODOLIJA

Sta cete od svoga zivota  ni sami ne znate jer ce vam kenulo naopako. Vama  se  cini da je tako, a sa strane gledajuci, samo vam ne ide kako biste zeleli.dugo je bilo po vasem, naviknite se da ne bude!Okrece se svima kolo!

 

RIBE

Ovaj dan vam donosi prijatne sate, a u cijem drustvu, tek cete videti. Niste ni zamisljali da cete imati tu cast da budete sa nekim posebnim i vaznim. Izgleda da emocije igraju veliku ulogu, a da vasa inteligencija na poslovnom polju vas svrstava medju one kakvi cete i sami postati.

 

Stranice: 1 2