Ovih dana su sanse za IDEALNU VEZU Vagi i Devici, i jos nekome ko je izgubio svaku nadu!

Ovih dana su sanse za IDEALNU VEZU Vagi i Devici, i jos nekome ko je izgubio svaku nadu!

12. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete jednoj vagi.Zasto da ne, kada vas gleda sa obozavanjem? Mozda i samog vas ponesu emocije koje ce vas  uveriti da mislite isto.Bice da se radi o obostranoj ljubavi.

 

BIK

Od vas se ceka da ste suvise ponosni, ali i da znate za red. Kada dodje trenutak, ocekuje se da svoj ponos stisate na najmanju mogucu meru. Vreme je da se malo pokrenete i da nesto ucinite sto ce vam pomoci, a ne odmoci.

 

BLIZANCI

Ne ticu vas se osecanja osoba koje su na  vasem putu i koji vam stoje kao prepreka. Vreme je da se srede vase emocije i da tacno razgranicite sta vam je ciniti. Neka se zna  sta vam je prioritet.

 

RAK

Vi ceznete  za srecom i lepsim desavanjima ali vas nece. Kao da se  nista lepo ne desava u vasem zivotu, tako ce se i dalje odvijati stvari.Morate biti mnogo jaci i da se zna  da cete uciniti sve  da bude bolje.

 

LAV

Potrudite se da vasa ljubav jednom pokrene sa mrtve tacke. Pokrenite se   i ucinite nesto da se zna  sta oboje zelite.  Jedan vas jarac  stalno iritira i nije vam po volji. Da li vas nervira sto vam se ne svoidja, ili sto vam se mnogo svidja?

 

DEVICA

Imate sanse da ostvariteidealnu vezu sa jednom lepom vagom.Odavno se samo gledate, i ti pogledi su prerasli u obozavanje. Sada kad znate da se radi o iskrenim osecanjima, imate sansu da ovih dana udjete u idealnu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2