Ovih dana su sanse za IDEALNU VEZU Vagi i Devici, i jos nekome ko je izgubio svaku nadu!

Ovih dana su sanse za IDEALNU VEZU Vagi i Devici, i jos nekome ko je izgubio svaku nadu!

12. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Odavno zelite ad vam pridje jedna devica i iskreno ste zaljubljeni. N avase iznenadjenje, ovi ce dani biti pogodni da vam pridje.Vreme je da se oboje uverite da ce ovo biti vasa idealna emotivna veza.

 

SKORPIJA

Nece vam biti lako ali cete se radovati  da probate naci  izlaz. Od vas se ceka da postanete  jaci i otvoreniji za nove susrete. Vreme je da vas neko voli, pa probajte i vi da zavolite ponovo, ma kako tesko bilo.

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete svoji i da ostanete ono sto ste uvek i bili.  Bez obzira  na sve, svoja osecanja morate da ostavite na strani. Vreme je da se vasa sreca  uoblici i da ne zavisi ni od cega drugoga.

JARAC

Skoro da ste izgubili svaku nadu da cete  ikada biti srecni, ali cuda se desavaju. Mada u njih odavno ne verujete, uvericete se ovih dana. Iznenada cete se zaljubiti i vasa ce ljubav biti uzvracena.Oseticete bas kao da zivite san, a ne stvarnost.

 

VODOLIJA

Vasa sreca nema kraj ni pocetak, ali vi znate sta vam predstavlja. U svakom slucaju je  satkana od lika jedne osobe. Stavili ste je u svoje srce i ne date je nikome napolje. Uverite je u svoja cista osecanja i  konacno pokazite  recima sve sto krijete odavno.

 

RIBE

Imate mnogo obaveza, ali se one opet samo gomilaju. Cini vam se sto vise zurite, da su one sve obimnije i vece. Partner vam nece bas tolerisati toliko zapostavljenost sa vase strane. Oseca se povredjenim, kao da ste ga iskljucili iz svoga zivota.Uverite ga da niste!

 

Stranice: 1 2