Prognoza  za naredne dane:Nekome sledi savrsen period,neko ce biti tuzniji no ikada…

Prognoza za naredne dane:Nekome sledi savrsen period,neko ce biti tuzniji no ikada…

13. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN:

 

Od vas se ocekuje  da budete uzorni u svemu i da se ne predajete.m Vasa je zelja da ugodite sebi, jer ste dugo ugadjali svima.  Vasa ljubav ce krenuti uzlazno i vi cete se radovati zbog toga. Vreme pred vama je idealno za emocije.

 

BIK:

Idete u smeru nove veze jer su sve bile promasene.  Vi ste od onih kojima ljubav nikako da krene i svi vasi izbori su bili pogresni. Pred vama je susret sa jednom vodolijom i bicete ushiceni.  Ona ce vam promeniti zivot iz korena.

 

BLIZANCI:

Brinete se unapred zbog nekih stvari a nevredi vam.  Ono sto sledi samo ce vam nametnuti nove misli.  Probajte da svoj zivot iskontrolisete po pitanju trenutnog.  Resavajte ono sto je sada, a sutra za sutra.

 

RAK:

Vase je srce unapred osudjeno na neuspelu ljubav. Zaljubljeni ste u nekog drugacijeg od sebe, ko se potpuno razlikuje od vas.  Razmisljanja su vam razlicita a i svi vasi stavovi se podudaraju.  Nikako da nadjete nekog jednostavnog samo za sebe.

 

LAV:

Uporno se dovodite u stanje nadmenog i nepobedivog. Nekome se svidjate bas takvi, ali vas se i plasi. Ovih dana morate pokazati svoje pravo lice i da niste tako strasni.  Vas osmeh ce oterati famu o vama.

 

DEVICA:

Ljubav vas je povela pogresnim putem, ali ste sledili srce. Mada ste bili upozoreni  na nesto, niste se htetli obazirati. Sada se gorko kajete sto niste, ali vam ne vredi, kasno je za kajanje. Morate trpeti posledice svoga nerazmisljanja i losih odluka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2