Prognoza  za naredne dane:Nekome sledi savrsen period,neko ce biti tuzniji no ikada…

Prognoza za naredne dane:Nekome sledi savrsen period,neko ce biti tuzniji no ikada…

13. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA:

Uporno se trudite da odrzite ravnotezu, izmedju srca i razuma. Ipak vas srce preteze na drugu stranu i vuce u vrtlog emocija. Ovih dana je idealna prilika za ljubav i emocije i nemojte je propustiti. Uzmite sve sto vam zivot pruza.

 

SKORPIJA:

Vasa odanost partneru je trajala kratko, jer vas je izneverio. Da nije, trajala bi vecno, i znali biste da cenite i uzvratite ljubavlju. Dok snosite posledice neuspele veze, bivsi se provodi. Bas kao da vas je zeleo samo iz hira!

 

STRELAC:

Ljubav ce vas poneti jer ste je izrazili jednom jarcu. Bice vam uzvracena i to je ono posebno sto vas ceka. Ovi dani ce biti deo vasih snova i vreme  da ih sledite i dalje. Vas partner vas obozava, bas kao i vi njega.

 

JARAC:

Niste narocito pouzdani  ali ce vas partner naterati da budete. Vasa ljubav ce vas pokrenuti i naterati da to i budete. Vasa sreca je da se vase emocije uzvracaju, bas kako i ocekujete. Imate srece da ste oboje ludo zaljubljeni!

 

VODOLIJA:

Idete u smeru koji vas vodi uzajamnoj ljubavi. Zato cuvajte partnera jer vas on zeli za sebe. Budite uporni da odolite  svim tracevima i spletkama. Ovih dana ce dokoni poceti da sire traceve da vas posvadjaju.

 

RIBE:

Vasa radost je ostala u proslosti i ona ce vas  samo podsecati na proslost. Bice to bolna secanja, ali vec pripadaju proslosti.

Na vama je da se izborite sa bolom i da okrenete list.  Glavu gore i budite spremni da se pomirite sa cinjenicama i krenete dalje.

Stranice: 1 2