Za par dana pocinje ZIMA, a jednom ce doneti i NOVU LJUBAV!

Za par dana pocinje ZIMA, a jednom ce doneti i NOVU LJUBAV!

17. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se drzite skupa, vi i partner. Vasa veza nije najsjajnija, a ako se budete drzali skupa, mozete je ojacati. Vreme je da budete voljni da se potrudite da spasete svoju emotivnu vezu, i da ostanete skupa.

 

BIK

Pred sami dolazak zime osecate veliko zadovoljstvo. Sledi vase omiljeno godisnje  doba i vreme je da se srede vase misli. Osecate da ce vam doneti nesto veliko i da ce ovo biti zima za pamcenje. Sledi vam nova ljubav.

 

BLIZANCI

Vreme je da se radujete ali cete se prvo rastuziti. Od vase snage i hrabrosti  zavisi sta ce se desavati uskoro.Vase srce mora da pokaze sta vas zanima i sta vam je bitno.Bicete tuzni jer nece biti onako kako ocekujete.

 

RAK

Vasa sreca ce da bude  u pitanju ili cete se tek da uverite da je tako. Mozda ste mislili  da ce sve da  bude  daleko bolje. Od vasih koraka i odlucnosti da istrajete, zavisi sve. Cak i to kakva ce vam biti zima koja sledi.

 

LAV

Vreme je na domak kalemdarske zime i pokazite da cete ga okrenuti sebi. Partner vas zeli ubediti  da donesete vaznu odluku, a vama se ne zuri. On planira mnoge stvari i bez da vas upitaza misljenje.

 

DEVICA

Bicete ljuti  na sve oko sebe koji vas pritiscu sa svih strana. Jednostavno osecate pritisak okoline i vreme je da se oduprete njemu. Zelite da samostalno donosite odluke i resavate sta je za vas najbolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2