Za par dana pocinje ZIMA, a jednom ce doneti i NOVU LJUBAV!

Za par dana pocinje ZIMA, a jednom ce doneti i NOVU LJUBAV!

17. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Volite nekoga, ali niste spremni da za tu ljubav menjate svoju  slobodu. Zaljubljeni ste, ali osecate da zelite ostati slobodni kao ptica. Ne zelite da vas partner usmerava, da vam salje opomene i da se ponasa kao da ste dete.

 

SKORPIJA

Svaka vas zima  seti na davnuzimu kada ste voleli i bili voljeni.Da je tako bar ste bili ubedjeni i takos te mislili. Sada ste zaljubljeni ponovo, ali imate strah od ljubavi.Opet se plasite istog, da ne budete povredjeni.

 

STRELAC

Kuda vas vodi  vas osecaj da ste  nespremni da se  upustite u novu avanturu?Pustite na volju srcu i pokusajte da vam ono pokaze sta zeli. Zasto vas razum vodi  uvek i uvek je u svadji sa zeljama vaseg srca koje zeli da voli?

 

JARAC

Niste svesni sta mozete, samo ako se malo osmelite. Vreme pred vama ce biti sansa da rizikujete u ime ljubavi. A i ako ne budete rizikovali, nikada necete znati da li biste uspeli ili ne? Ne dajte da vas potcenjuju!

 

VODOLIJA

Nesto vas muci, a nikome necete da priznate sta. Srce vas upozorava da se ono brine zbog jedne osobe. Vec ste svesni sta vam jedna osoba znaci ali  niste svesni da vi njoj ne znacite mnogo. Vreme je da stavite tacku!

 

RIBE

Bili ste jako nesigurni po pitanju emocija jedne osobe. Ona vam  znaci mnogo, a vreme je da  saznate sta ste vi njoj. Vasa sreca ce da kuca  u ritmu ljubavi, i da se zna da ste konacno na pragu da saznate jeste li i vi voljeni od nje, kao ona od vas.

Stranice: 1 2