Izaberi svoju VILU  i saznaj  da li ce i dalje  da te PAZI ili cete PUSTITI da  POTONES U TUGI?!

Izaberi svoju VILU i saznaj da li ce i dalje da te PAZI ili cete PUSTITI da POTONES U TUGI?!

18. prosinca 2022. 0 By Maja

VILA BROJ 2

Ne mize se reci da ti u svom zivotu ne pravis greske. Svaki covjek pogrijesi u necemu, i u tome nema nista strasno. Ali ti u zadnje vrijeme pravis greske zbog kojih se ne kajes. Te greske nisu usmjerene na tebe, vec na osobe kojima ti mnogo znacis, ali ti za ti ne maris. Zelis srecu u svom zivotu, i kao da je ta sreca postala preca od svega ostalog. Osobe koje te mnogo vole znas da povrijedis, i mada si cesto svijestan tih greska, ti nista ne mijenjas.

Imas svoj stav koji ti ne donosi mnogo dobrog, ali ti ne zelis da se mijenjas. Tvoja vila koja je uvijek bila uz tebe, tebi okrece ledja. Ti prema nekim ljudima nisi ispao posten, tako ni ona nece ispasti postena prema tebi. Tvoja vila tebe napusta i ti ces se sa mnogim stvarima bez njene pomoci morati suociti.

VILA BROJ 3

Tvoja vila je uvijek bila na tvojoj strani. Uvijek je pazila na tebe jer  ti sam si pravio mnoge greske, ali si znao da ih ispravis. U buducnosti ces se morati suociti sa velikim izazovima, ali ti nece biti sam. Tvoja vila ce tebe i dalje da cuva i da ti pomaze da doneses ispravne odluke.

Pred tobom su desavanja koja ce ti i pored izazova donijeti veliku srecu. Mnogo toga ces postici jer uz pomoc tvoje vile sve ce biti lakse. Pred tobom su velike promjene, ali te promjene ce tebi samo dobro donijeti. Veliki si sretnik koji ce svoje snove ostvariti.

 

Stranice: 1 2