Nikada VECE PROMENE:  NAREDNA SEDMICA ce doneti SUSRET BIVSIH PARTNERA – oni se jos uvek VOLE!

Nikada VECE PROMENE: NAREDNA SEDMICA ce doneti SUSRET BIVSIH PARTNERA – oni se jos uvek VOLE!

18. prosinca 2022. 0 By Admin

VAGA

Ne zelite da gledate u proslost, ali susret sa bivsom ljubavi mijenja sve u danima koji su pred vama. Vi cete shvatiti da vasa osjecanja prema bivsoj ljubavi jos uvijek postoje.

Pred vama su velike emocije sa kojima cete se morati suociti.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca je pred vama kojoj ste se i nadali. Mnogo ste cinili za vasu ljubav, i vas trud u danima koji su pred vama samo sresu donosi.

Pred vama su predivni  dani u kojima vi za probleme necete znati. Bicete sretni, a to je nesto sto vam je zadnje vrijeme nedostajalo.

 

STRIJELAC

Pred vama su dani u kojima cete biti samo sretni. Velika ljubavna sreca je pred vama , jer vi sa voljenom osobom provodite samo sretne dane.

Vrijeme je za promjene, jer sreca koja dolazi ne dolazi tek tako. Mngoo ste cinili za svoju ljubav, sada je vrijeme samo za veliku srecu.

 

JARAC

Bivsa ljubav vam neda mira, ali u narednoj sedmici cete napokon imati priliku da voljenoj osobi i kazete sta osjecate. Pred vama je pomirenje sa bivsom ljubavi kojem ste se tako dugo nadali.

Dolaze vam dani srece , ali vi nikada niste prestali da vjerujete da vam je ta osoba zaista sudjena.

 

VODOLIJA

Pred vama je sedmica u kojoj cete samo uzivati, jer vama slijede dani u kojima za probleme necete znati. Sa voljenom osobom provodite predivne trenutke u kojima cete iskreno uzivati.

Jedno predivno iznenadjenje je takodjer pred vama.

 

RIBA

U narednoj sedmici vi cete biti sretni sa svim desavanjima. Sa voljenom osobom postizete sve sto zelite, i nista vasoj ljubavnoj idili nece stajati na putu.

Predivni dani su pred vama koji vam pravu ljubavnu srecu donose.

 

 

Stranice: 1 2