Ljubav do kraja meseca:Jedan znak ce biti srecan,drugi ce biti izdan!

Ljubav do kraja meseca:Jedan znak ce biti srecan,drugi ce biti izdan!

20. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN:

Do sada ste vredno radili i vreme je da se posvetite sebi. Sebe ste davali maksimalno i sada je red da cinite nesto za sebe.  Zapostavljali ste emotivno polje i vreme je da ga popravite. Pocinjete to odmah, jer svakako odavno kasnite.

 

BIK:

Niste od onih koji su gledali sebe, pa se morate  okrenuti sebi. U celini ste svoj zivot zapostavili, a posebno emotivni. Vreme je da obnovite neka pokidana prijateljstva. I jednu emotivnu vezu koja vam znaci sve u zivotu.

 

BLIZANCI:

Rado biste se upustili u flert, ali vas uvek otkriju. Ne volite da se o vama prica lose. Neko vam se svidja a zelite da startujete odmah. Nemojte se zaletati, pokazite sav svoj sarm, zavedite ga prvo!

 

RAK:

Do sada nije bas kako zelite, ali je onako kako mora da bude. Pomireni ste sa time, pa tako lakse prihvatate  svoju situaciju. I ne slutite da slede vlike ljubavne promene, pa cete biti srecniji. Osim toga slobodniji, pouzdaniji i mnogo zadovoljniji.

 

LAV:

Ako ste se i bunili zbog partnerove odluke, vise necete. Vreme je da prihvatite istinu i krenete dalje. Ono sto je bilo morate potisnuti, jer ste i sami krivi. Od sada morate okrenuti list.

 

DEVICA:

Nikako da se pomirite sa onim sto se vec desilo, ali se stvari menjaju. Prihvatili ili ne, vreme je da krenete dalje. Vase misli se moraju razbistriti i morate  se okrenuti realnosti. Ne zavaravajte sebe  nekim iluzijama o sreci koje nema.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2