Ljubav do kraja meseca:Jedan znak ce biti srecan,drugi ce biti izdan!

Ljubav do kraja meseca:Jedan znak ce biti srecan,drugi ce biti izdan!

20. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA:

Na zalost morate doneti bas vi, presudnu odluku. Vasa veza je dosta losa i trpi velika neslaganja. Dugo ste zaobolazili prepreke i mimoilazenja, ali sada vise ne. Raskid je tu, samo jos da ga najavite, vise ga necete moci izbeci.

 

SKORPIJA:

Zasto vise da budete tuzni i usamljeni, a posebno sami? Svi u vasoj okolini znaju sta se zbilo i vreme je da se vasa ljubav ponovo rodi.

Nikako da se snadjete u svemu tome, i vreme je za promene. U vas se neko zagledao i red je da mu budete blize.

 

STRELAC:

Ako i pomisljate da se mozete igrati sa jednim jarcem, varate se. Ili mu pridjite, ili odstupite zauvek, jer neki to jedva cekaju. Prvo ste ga zaveli a sada se ne izjasnjavate. Ili ga volite, ili pustite da ga drugi neko voli!

 

JARAC:

Zavedeni ste od strane jednoga strelca i sad vas muci slutnja da se igra sa vama. To mu vise necete dozvoliti, pa neka se narednih dana izjasni.

Dajete mu rok, pa neka vidi da li ce vas izgubiti ili dobiti. Vise nemate razumevanja, presao je vase granice.

 

VODOLIJA:

Verni ste nekome ali imate sumnju, da je on veran vama. Narednih dana se morate pozabaviti da je uklonite. Ili da je uklonite ili da je otkrijete, do detalja. Ne date vise partneru da budete njegova marioneta.

 

RIBE:

Vas osecaj srece se polako budi jer vas partner uverava da vas voli.Ako ste i sumnjali, vreme je da se te sumnje otklone. Bas kao i komentari da vas partner ne voli. Vreme je da stanete na put svima koji vam unose nemir i sumnju u vezu.

 

Stranice: 1 2