SREDA sprema iznenadjenje rakovima, svadju lavovima, strelcu i skorpiji obracun…

SREDA sprema iznenadjenje rakovima, svadju lavovima, strelcu i skorpiji obracun…

20. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Skoro da ce vas sredina ovoga dana podsetiti na prolece.Ne samo sto ce biti lepo vreme za ovo doba godine.U vasoj dusi ce nastati prolece pri susretu sa jednom neznom osobom. Ulice vam snagu i poverenje u buduce dane.

 

BIK

Prati vas sreca na koju ne racunate, ali nekako petljate. Snalazite se kako znate i umete, i to je vasa olaksavajuca okolnost.Da nije toga, tesko biste se imali gde okrenuti od problema. Vreme je da se zna  da morate da se ohrabrite ali i uozbiljite.

 

BLIZANCI

Sve vas vodi putem boljih desavanja, pa im se nadajte. Mozda je bas danas prilika za neke nove korake.Mozda cak i za neke prijatne susrete sa onima koje niste dugo videli.Bicete obradovani.

 

RAK

Vreme je da se konacno i vi obradujete necemu. Sledi vam vrlo prijatno iznenadjenje i vreme je za vasu radost.Rqadujte se  i pustite sebi malo na volju. Neko ce se truditi da zaradi vase poverenje i da privuce svu vasu paznju.

 

LAV

Cim vam svane, jasno znate sta ce vas snaci. Bas ako da dobijete neko obavestenje, tako vam osecaj upozorava na nesto lose. Sledi vam   jedna svadja koja ce vam doneti velike glavobolje.

 

DEVICA

Ne znate sta se zbiva i sta vam je ciniti, ali ovaj dan vam nece biti po volji. Partner vas vodi  putem koji ce  odvesti krivim smerom. On zeli i nastoji da sve bude po njegovom, a to svakako nije dobro za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2