Rakovi pate, Ribe zaljubljune, Jarcevi i Device se bore za ljubav Vage…

Rakovi pate, Ribe zaljubljune, Jarcevi i Device se bore za ljubav Vage…

23. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Idete  putem manjeg otpora, ali mozda to nije dobro za vas. Kada biste bili malo borbeniji , sve bi bilo drugacije.Okrenite se ka sebi i licnim zeljama. Sledite njih i ne  cekajte da vas drugi usmeravaju.

 

BIK

Jedan  blizanac kojem ste bliski, odavno pokusava da vam pridje i otvoreno porazgovara. Vi odavno pravite greske, ali je najgore od svega sto ih stalno ponavljate.On ce vam nagovestiti da je vreme da prestanete i da se morate uozbiljiti.

 

BLIZANCI

Mucite muke kako da resite neciji problem, mada nije vas. Ipak vam je u pitanju bliska osoba i osecate da propadate sa njom i vi skupa. Zelite bar nekim delom da joj skrenete paznju i pokazete da mora stati da ide iz problema u problem.

 

RAK

Osecate da patite tiho, ali je ocigledno da krijete koliko. Vasa okolina vidi sta se sa vama zbiva i da to vise niste vi. Gde je vas osmeh koji vam krasi lice, bez obzira kako vam je? Jedna devica zeli da smiri vase nemire i otera vasu patnju.

 

LAV

Zaljubljeni ste u jednu osobu, a li to krijete od sveta.  Vi biste sa njom tajnu vezu, ali nikome nije jasno zasto da se skrivate. Ako ste iskreno zaljubljeni, cega se i koga bojite? Niko vam srecu nece ukrasti, ako vam je sudjena.

 

DEVICA

Silno se borite za ljubav jedne vage a da znate da niste sami. Dok vasa ljubav plamti, verujte  da jaca i snaga jednoga jarca. Bice da vam je to veliki suparnik, pa gledajte kako da se izborite sa njime.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2