Rakovi pate, Ribe zaljubljune, Jarcevi i Device se bore za ljubav Vage…

Rakovi pate, Ribe zaljubljune, Jarcevi i Device se bore za ljubav Vage…

23. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate srece da vas vodi ruka pravde i zato sto ne biste nikome, ne ocekujete ni sebi. Da li ce tako da bude, tek cete da vidite. Vec vidite dve osobe da se lome  oko vas, pa gledate da ni jednu  ne povredite svesno.

 

SKORPIJA

Niste voljni davati nikome objasnjenja sta vam se desilo. Zato cak ni partneru  ne mozete da obrazlazete, jer jednostavno necete. Vreme je da se vase srce pocne ostvarivati u emocijama koje nosi.

 

STRELAC

Imate za cilj da se radujete, ali nece ici sve kako mislite. Zivot nosi svasta i vreme je da i vi pocnete na to racunati.Zivot vam donosi sve ne treba,  a vi se morate izboriti sa onim sto je i biti jaci.

 

JARAC

Srce vam blista od ljubavi prema jednoj vagi. Niste  jedini koji se tako oseca,ali znate da ste iskreniji od svih. Svesni ste jacine svoje ljubavi, i svesni da volite iskreno iz dna duse. Zato  cete biti  pobednik.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka  da budete  otvoreni i da se okrenete svojim zeljama. Vreme je za malo srece, i vasa radost je na pomolu. Vasa radost ce uzeti maha pred ove praznicne dane. Vreme je za uzivanje.

 

RIBE

Vec ste se  sredili i sada gledate jasnije na stvari oko vas.Malo ste  zakazali nadajuci se necemu sto vam je nedostupno.  Daleko je od ocekivanoga, ali vase srce mora da porihvati sve i da se miri sa svim. Cak cete i da idete za svim.

Stranice: 1 2