Izaberi sliku i saznaj sta te OCEKUJE na POLJU LJUBAVI u narednom periodu! Jedna je znak NAJVECE TUGE!

Izaberi sliku i saznaj sta te OCEKUJE na POLJU LJUBAVI u narednom periodu! Jedna je znak NAJVECE TUGE!

26. prosinca 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si oosba koja zivi za ljubav ali i za svoju ljubavnu srecu. Nikome neces dozvoliti da se petlja u tvoju srecu jer za tebe je jako bitno da sa svojom  voljenom osobom rijesavas probleme koji vas zadese. Ti mnogo cinis kako bi ti na polju ljubavi krenulo na bolje, ali nije ti uvijek ta sreca naklonjena. Osoba si koja trenutno prolazi kroz jedan tezak period sa svojim partnerom jer previse problema prati vasu vezu.

Nikako da se udaljite od istiih sto donosi samo nesuglasice koje te mnogo muce. Ti si osoba koja zelis ljubavnu srecu ali ne i probleme u ljubavi. Pred tobom su desavanja koja ti nece lako pasti jer tvoj parnter ce donijeti odluku koja ti se nece dopasti. Pred tobom je saznanje da tvoj partner ne zeli vise da se zauzima za vasu vezu, sto ce ti jako tesko pasti .Koliko god ti zelis srecu, i tvoj partner zeli istu, ali nazalost ne vise sa tobom.

To ce ti jako tesko pasti jer pred tobom su desavanja koja ce ti samo tugu donijeti u narednom periodu. Nece ti biti lako jer ti si se nadao samo sreci, uprkos svim problemima koje ste imali. Ipak tvoj partner donosi odluku koja ce ti slomiti srce i koja ti sigurno nece lako pasti. Pred tobo msu desavanja koja ti samo bol i suze donose.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2