Vreme je za novu srecu,novo ostvarenje zelja i pravu ljubav!

Vreme je za novu srecu,novo ostvarenje zelja i pravu ljubav!

29. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN:

Naredni dani ce vam doneti procvat vase emotivne veze. Odjednom cete se trgnuti, kao da ste bili u dubokom snu.

Vasa sreca ce biti nesto posebno sto ce vas iznenaditi.  Osecate da ce vasa ljubav da procveta.

 

BIK:

Nikako da zaboravite da morate biti odgovorni.  Kao da uporno ponavljate greske, ne shvatajuci o cemu se radi. Od vas se ocekuje da donete velike  korake i ucinite  prave stvari.  Nikako da se uozbiljite, a to je pod hitno.

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca sto ste sa razumnim partnerom.  On stalno uvidja vase greske i popravlja sta moze.  Pazite sta cinite, tako nece dugo, ni moci, ni hteti.  Postupci koje smerate nece naici na opravdanje.

 

RAK:

Kako god se ponasate, dodje vam na isto. Vi ste pod velikim pritiskom i sebe cete izloziti nemogucim obavezama.  Ne biste vise trebali ugadjati nikome, osim sebi.  Do sada to niste sebi priustili, red je da se opustite.

 

LAV:

Ljubav vas je uzdrmala, probudila i opet uspavala.  Nesto se poremetilo i vi ste postali ravnodusni.  Svi oko vas znaju ko je razlog vase tuge, ali i ravnodusnosti. Samo vi sebi necete da priznate istinu. ma kako jasna bila!

 

DEVICA:

Ono sto biste mogli, vi nemate vreme za to, pa vam je svejedno. Pruzaju vam se velike sanse i nikako da ih iskoristite. Mozda dani koji slede spremaju mogucnost da ostvarite ono sto biste zeleli. Na vama je samo da pratite situaciju i prepoznate koji je pravi trenutak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2