UTORAK ce biti najsrecniji dan  na polju NOVCA ovom znaku!

UTORAK ce biti najsrecniji dan na polju NOVCA ovom znaku!

2. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nastali su vam novi dane za nove promene i radite na njima. Vasa prica vas vodi napred u nove zelje koje ste doneli planski. Trenutno radite na jednoj slicnoj zelji i danas. I naravno da ce vam za to danas biti potrbno drustvo jedne device.

 

BIK

Nadjite sebi ravnoga i  borite se za bolje dane. Oni vam se nece desiti ako ih sami ne zbrinete.   Pridjite jednom lavu i nemojte da odmeravate snage, i jedno i drugo. Shvaticete da ste vas dvoje  idealan par po svemu.

 

BLIZANCI

Nemate nista protiv da sve sto treba prepustite svome partneru.Tako vam je i lakse ali je vreme je da i on pokaze svoj doprinos u vasoj vezi. Dok ste vi nestabilni, on je u dilemi pa da vidite cemu vodi vasa veza.

 

RAK

Osecate promene  koje se desavaju, a mimo vase kontrole.Vreme je da i vama krene i da se ne date vise nikome  ponizavati.  Za ono sto ste cutali dugo, danas imate smisljen plan. Vreme je da bude po vasem bar jedan dan.Lupite sakom od sto!

 

LAV

Jedan vas bik stalno prati i vreme je da mu se osmehnete. Odavno se gledate, a tek cete danas da postanete svesni ljubavi koja se rodila medju vama. I da ste kao stvoreni jedno za drugo, pa ste srecni zodijak dana.

 

DEVICA

Naravno da samo glumite da ste ravnodusni na jednog ovna. On vas voli vec potajno, cak i pre vaseg suseta. Zeli vam danas prici i konacno  reci ono sto oseca. Zato ce mu biti potrebno vase drustvo, pa mu pomozite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2