Saznajte ko ce do KRAJA SEDMICE moci da kaze da mu je napokon KRENULO na polju EMOCIJA!

Saznajte ko ce do KRAJA SEDMICE moci da kaze da mu je napokon KRENULO na polju EMOCIJA!

3. siječnja 2023. 0 By Maja

Do kraja sedmice na ljubavnom polju dolazi do mnogih promjena, ali i do predivnih trenutaka za nase zodijake.

OVAN

Do kraja sedmice vi uzivate sa voljenom osobom kao rijetko u zadnje vrijeme. Poslije nesuglasica koje su vas pratile, vrijeme je da vam na polju emocija krene na bolje. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

BIK

Do kraja sedmice vi cete biti sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Jedna osoba vam priznaje svoju ljubav i  niko sretniji od vas nece biti. Dugo se nadate da ce vam krenuti na bolje, do kraja sedmice sigurno hoce.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama mnogo ce vam srece donijeti jer vi cete napokon uspjeti da rijesite neke probleme koje ste imali sa voljenom osobom. Pred vama je velika ljubavna sreca koja vam dolazi u pravi cas jer ne zelite da budete tuzni kada je ljubav u pitanju.

 

RAK

Do kraja sedmice vas ocekuju samo sretna desavanja koja ce vam omoguciti da sa voljenom osobom samo uzivate u predivnim trenucima. Probleme koje ste do sada imali zaboravljate jer pred vama je sreca koja ce vam samo dobro donijeti.

 

LAV

Dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje bi do kraja sedmice mogle zavrsiti i sa raskidom. Pred vama su velike promjene koje ce vam jako tesko pasti, ali vi cete donijeti odluku da se razidjete. Vrijeme je da se nesto promjeni u vasoj vezi.

 

DJEVICA

Pred vama su dani velike monotonije koja polako preuzima kontrolu nad vasom vezom. Ni vi, ali ni vas partner ne cinite nista kako bi se to promjenilo. Kao da vam je svejedno da li ce vasa veza funkcionisati ili ne. Slobodnim djevicama nece biti lako jer ne mogu da zaborave bivsu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2