DO 10.maja JUPITER je U RIBAMA: Saznajte  STA SLEDI vasem zodijaku DO TADA!

DO 10.maja JUPITER je U RIBAMA: Saznajte STA SLEDI vasem zodijaku DO TADA!

5. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Mada  ste do sada bili posveceni poslu, vreme je da se okrenete jos necemu. Do sada niste pomisljali na emocije i partnera. Vreme je da se posvetite i tom polju koje ste zapostavili. Jupiter u ribama  vas upozorava da je vreme za malo radosti.

 

BIK:

Niste  razmisljali nego zapadali u sitne neprilike i dugove. Sada je vreme da se konacno opametite i da pocnete da mislite razumno.Ovaj period je vreme da se pocnete da se ponasate razumno, a ne kao razmazeno dete.

 

BLIZANCI:

Vreme je da se srede neke stvari a znate i koje. Vasa emotivna veza ce morati da ocvrsne. Vase  ce se misli  morati da se usmere na partnera i da mu se vise posvetite. Vreme je  da ne budete samo svoji.

 

 

RAK:

Za vas ce se ovaj period da bude vreme vecih odluka i poreokreta.Za vas  ce se morati opredeliti vas partner, ili ce odustati od vas. Sve je na njemu, pa neka dobro razmisli. Vreme je da prestanete da trpite.

 

LAV:

Vas sreca da  ste uspeli da se sredite nakon  jedne veze koja nije uspela. Vreme je za nove veze i poznastva, pa ce jedno da vam se desi uskoro. Bice to vreme za novi pocetak i za novi obrt u vasem zivotu. Vreme je da ugledate ogledalo svojih zelja.

 

DEVICA:

Niste uporni ni u cemu, a sada cete morati biti  vise nego uporni. Vasa ljubav ce se morati ostavriti jer ako budete uporni, neko ce i popustiti.Zato ce vase zelje da  plutaju do osobe koja se uvukla u vase srce. I ona ce  ispuniti ceo vas svet.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2