Horoskop od 5. do 12.januara:Ljubomora bi nekome mogla unistiti srecu!

Horoskop od 5. do 12.januara:Ljubomora bi nekome mogla unistiti srecu!

5. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom narednih sedam dana iskreno uzivati.  Sve ce doci  na svoje    bas kao sto  bi ste vi zeleli. Vazno je da dodamo da treba da obratite paznju na jednog raka koji je sada  u vasoj blizini.

 

SKORPIJA

Ljubav je vasa slaba  tacka ali vi ste nekako navikli da se borite sa svim tim.

No,sve  ce  tokom narednih nekoliko   dana da dodje na svoje. Neko  ko vam je jako blizak ce vam priznati da mu je i dalje iskreno stalo.

 

STRELAC

Dolaze lepsi dani za vas.  Dani tokom kojih cete pre svega shvatiti da imate u svojoj  blizini jednu devicu koja zeli  da vas usreci. Dajte joj sansu i sigurno je da necete zazaliti.

 

JARAC

Moramo da kazemo da vam narednih sedam dana nece lako pasti.  Zeljni ste ljubavi, zeljni ste toga da imate nekog i da vas neko voli. Vase  zelje ce   morati da sacekaju jos neko  vreme jer zvezde bas i nisu na vasoj  strani…

 

VODOLIJA

Prija vam samoca. Zapravo je to ono sto vam je sada potrebno   za srecu. Deluje vam da vas niko ne razume i da  nemate na koga da se oslonite pa se povlacite u svoja cetiri zida…  No, zapitajte se da li je to ono sto je pametno.

 

RIBE

Ljubomora ce tokom narednih sedam dana biti vas najveci problem.  Znate da je voljenoj osobi stalo i daleko od toga da sumnjate u nju… Ali,   previse je volite pa vas je strah da cete  bez te osobe ostati i smeta vam svako ko je samo pogleda…

Stranice: 1 2