NOVA SEDMICA je pocela, a evo STA vam do tada SLEDI u zivotu,  i ko ce moci da kaze da se SVE PROMENILO!

NOVA SEDMICA je pocela, a evo STA vam do tada SLEDI u zivotu, i ko ce moci da kaze da se SVE PROMENILO!

9. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Ovi dani ce vam se otegnuti kao zla godina. Necete biti bas raspolozeni, pa slede veliki obrti. Moracete da se trgnete  i da vas nesto dobro razdrma. Inace vase  situacije ce vas  dodatno nervirati.

 

BIK:

Vreme je da sredjujete svoje stanje jer ste u stanju bezizlaza. Zato dobro pazite i sta radite, i  sta cinite. Neka i vase reci i vasa dela budu u dosluhu jedno sa drugim.  Verujte da ce partner traziti crno na belo i trazice da potkrepi sve cinjenicama.

 

BLIZANCI:

Vasa srecna okolnost  ce vas dovesti u poziciju izbora. Ako nikada niste mogli da birate, sada cete moci.Vasa je ljubav more  koje ce odjednom postati mirno. Sto god budete hteli, moci cete da  sredite, bez problema i nedoumica.

 

RAK:

Vodi vas srce nekome ali nikako da krenete ka njemu. Srce vam je kao plasljiva ptica koja leprsa i na malu prepreku.  Ohrabrite se i krenuita ka njemu, ne cakajuci da vas neko preduhitri.Verujte da mnogi cekaju sansu koja se vama ukazala.

 

LAV:

Neko vam se svidja a vi se ponasate kao pravi lav. Samo posmatrate i vrebate povoljan trenutak za akciju.  Ovih dana cete imati priliku a vi gledajte kako cete se predstaviti.Na vama je da budete laskavac, neko ko ce osvojiti, kao i uvek!

 

DEVICA:

Sve je do vas, pa nemojte da cekate da drugi urade vas deo obaveza. Budite neko ko ce znati kako da srede ono sto njih ceka.Tek onda ce biti vreme da se srede neke emotivne stvari. Nesto nikako ne stima i vreme je da  budete jasni i konkretni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2