Izaberi DIJAMANT i saznaj  sta te SJAJNO CEKA do kraja meseca!

Izaberi DIJAMANT i saznaj sta te SJAJNO CEKA do kraja meseca!

16. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI DIJAMANT BROJ 2

Vi koji ste izabrali dijamant pod rednim brojem dva, vec ste poceli da sanjarite. Vrlo ste nezni i saosecajni i vreme je da se vase srce  i pokaze kao veliko srce. Neznost je vasa osobina koja dominira, pa jasno je da ste romantik.

Do kraja meseca ocekujete  da vas pogleda poslovna sreca. Svakako da cete mnogo raditi ali ce vas i vasa kolegijalnost  usmeriti na dobar pravac.Vi ste dobar radnik i dobar kolega. Uz vise zalaganja cete uspeti da ostvarite lepu zaradu do kraja meseca.

Na poslovnom polju ce vam lepo krenuti, ali ce vase emotivno polje da bude opustoseno.Bicete sami i usamljeni jer ce jedna lepa osoba da ode iz vaseg zivota. Necete imati dovoljno  hrabrosti  da joj pokazete da je volite.

AKO STE IZABRALI DIJAMANT BROJ 3

Vi koji ste izabrali dijamant  pod rednim brojem tri, rado cete moci da se okrenete necemu lepome.Mada ste jako ponosita licnost, moracete da sakrijete svoj ponos i da idete  napred. Da biste ostvarili ono sto zelite, moracete da budete na strani svog interesa, a ne na strani svoga ponosa.

Sa nekim ste u svadji, a svesni ste sta vam je ciniti.Ta osoba trazi pomirenje a vi nikako da joj pruzite sansu. Vreme je da nadjete snage i da pogazite malo od svoga ponosa. Vreme je da se srede vasa nagadjanja ko je u krivu, a ko u pravu.

Dajte sansu onome ko vam je moli tako tiho i bez mnogo reci. U ime ljubavi, ucinite sve da se desi zeljeno  pomirenje do kraja ovog meseca. Ako to ne ucinite, mogli biste se kajati a i gorko pozaliti zbog toga.

 

Stranice: 1 2