Rak LUDO ZALJUBLJEN, Vaga saznaje da je POTAJNO VOLJENA, a ovaj znak ce SAZNATI ISTINU koja LOMI SRCE!

Rak LUDO ZALJUBLJEN, Vaga saznaje da je POTAJNO VOLJENA, a ovaj znak ce SAZNATI ISTINU koja LOMI SRCE!

16. siječnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste uvijek vjerovali u ljubav, ali do sada niste imali veliku srecu na polju emocija. Uvijek ste bili emotivni ali i iskreni prema osobi koju zavolite ali vama se ta ljubav nije uvijek na isti nacin vracala. Vama je jako bitno da pored sebe imate nekoga kome mozete slijepo vjerovati.

Mnogo razocarenja je iza vas i vama nije potreban neko ko ce vas lagati, zato i jeste vec dugo sami jer samo tesko mozete da pruzite povjerenje. Ali u narednom periodu vi saznajete nesto sto ce vam mnogo laskati. Pred vama je naime saznanje da jedna osoba koja se i vama mnogo dopada, ima velike emocije prema vama.

Vi cete imati priliku da toj osobi pruzite sansu za novu ljubav, ali da li cete i uci u novu vezu zavisi naravno samo o vama. Neko vas ludo voli, a kad saznate o kome se radi, bicete sretni kao nikad do sada.

 

SKORPIJA

Vi ste zodijak koji voli iskreno i koji svoje srce uvijek poklanja sto posto. Niste neko ko je naucio da glumi emocije, sve i da jeste vi to nikad necete ciniti. Vi ili volite ili ne, sa vama je zivot kada volite uvijek ljepsi. Svoje srce ste poklonili voljenoj osobi koja vama znaci sve u zivotu. Ali nazalost u narednom periodu vi cete se sa velikom tugom morati suociti jer saznajete nesto sto ce vam slomiti vase dobro srce.

Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna ali da se zbog svojih postupaka mnogo kaje. Ipak, vi ste jak zodijak koji zna da cijeni sebe i koji nikad nece dozvoliti da se neko igra sa njegovim osjecanjima. Vama je jako bitno da vi ne ponizite svoj ponos, pa makar i patili jer vi preko prevare nikad necete preci.

Stranice: 1 2