Izaberi  SVIJECU i saznaj da li ce NJEN PLAMEN USPJETI da UGASI TVOJE PROBLEME!

Izaberi SVIJECU i saznaj da li ce NJEN PLAMEN USPJETI da UGASI TVOJE PROBLEME!

24. siječnja 2023. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek borila za svoju srecu, ali i neko ko nikad nije uspio da se udalji od problema koji te prate. Neko si ko je sve u svom zivotu izgradio na posten nacin, ali sa mnogo problema moras da se boris i to ti jako tesko pada. Zelis da uvijek mislis samo pozitivno, ali ponekad je i tebi svega dosta. Ipak uvijek pronadjes snage da nastavis dalje, jer nisi osoba koja ce tek tako da digne ruke od svoje srece.

Zivot prema tebi nije uvijek bio posten, jer previse izazova je pratilo tvoj put sa kojim si morao da se suocis. Osoba si koja je vrijedna i koja zna da se mora boriti ma koliko god ti tesko bilo. Nikad se ne boris samo za sebe vec i za osobe koje tebi u zivotu znace sve. Svijeca koju si izabrao otkriva da tvojim problemima uskoro dolazi kraj.

Pred tobom su desavanja koja ti samo veliku srecu donose i koja ce sve da promjene na bolje. Ti ces uspjeti da se izboris sa problemima koji te prate, jer samo velika sreca ce pratiti tvoje korake. Do sada si morao da se suocis sa desavanjima koja su ti samo otezavala zivot, uskoro se suocavas samo sa srecom. Problemi koji te prate uskoro pripadaju tvojoj proslosti jer pred tobom je sreca kakvoj se mozda ni sam nisi mogao nadati. Sve ce da ti u zivotu krene na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2